MINI’S

Home » Jeugd » Mini’s

De mini’s zijn de jongste voetballers van VVV’03. Deze kinderen van 4 tot en met 6 jaar leren spelenderwijs alles wat met voetballen te maken heeft. Ze leren onder andere een bal aan te nemen, te dribbelen en te schieten. Maar ook samen voetballen, samen winnen en samen verliezen hoort hierbij. En dat is op deze leeftijd nog allemaal niet zo gemakkelijk. Daarom leren we dit ook in kleine stapjes, op een leuke manier. En als er dan eens een zweefvliegtuig overvliegt, dan zwaaien we er vrolijk naar. Ook dat hoort bij het mini voetbal bij VVV’03.

De mini’s trainen iedere zaterdag om 11:00 uur. Na afloop gaan we nog even gezellig samen naar de kantine voor ranja, een zakje chips en tafelvoetbal. Er is niets leukers dan de krumels enthousiast met z’n allen achter een bal aan te zien rennen. Waarna ze na afloop met rode wangetjes trots aan je vragen of je ook had gezien hoe goed het wel niet ging.

Kom gerust eens kijken. Je zoon of dochter kan altijd vrijblijvend een paar keer meedoen met de training om te zien of het bevalt. Nieuwe leden krijgen gratis van VVV’03 een paar sokken en een korte broek. Een wedstrijdshirt wordt in bruikleen gegeven.

Tot binnenkort?

De Mini’s

Arthur Narinov
Emirhan Çuldur
Enne Dinghs
Miran Dursun

Trainer: Paul Traa