Terugblik 2020
Home » Clubnieuws » Terugblik 2020

Beste (ouders van) VVV’03-ers,

Zo aan het einde het jaar, een korte terugblik op het jaar dat bijna achter ons ligt.

2020 is een jaar dat we het liefste zo snel mogelijk zouden willen vergeten, maar helaas zal het vooral een jaar zijn dat we juist niet snel zullen vergeten. 2020 is namelijk een jaar waarin er weinig werd gevoetbald.

2020 stond vooral in het teken van Corona, die vanaf maart 2020 de hele wereld in z’n greep heeft. Er werd daarom slecht mondjesmaat gevoetbald, zeker wat betreft wedstrijden.

Door Corona is het al langere tijd niet mogelijk om in grotere groepen samen te komen. Helaas heeft de ALV om die reden ook nog niet plaats kunnen vinden. We willen alle onze leden namelijk de gelegenheid bieden om fysiek bij de ALV aanwezig te kunnen zijn, op een manier die past bij VVV’03.

Helaas zijn ons in 2020 ook een aantal dierbare leden ontvallen: Jan Pasmans, Jan Vervoort en Rob Martherus. Onze gedachten gaan uit naar hun nabestaanden en wij wensen hen sterkte, vooral ook deze eerste feestdagen zonder hun dierbare. De heren zullen voor altijd verbonden zijn aan onze club en zullen niet vergeten worden.

2020, het jaar waarin dus weinig gevoetbald werd, het jaar dat we mede daarom snel achter ons willen laten. We spreken de hoop uit dat 2021 beter wordt, in alle opzichten. Hopelijk kunnen we snel weer voetballen, weer samen wat drinken en vooral weer samen zijn!

Voor nu wensen wij jullie ondanks alles, fijne feestdagen, alle goeds voor 2021 en bovenal: Blijf Gezond!

Met sportieve groeten,

Bestuur VVV’03

Chrit Curvers, Jaap Spanbroek, Helen Hutjens

Huldiging Wiel Heger

(oud) Voetballers / Vrienden, Op zondagmiddag 23 juni organiseren Paul Traa, Wil Zwiggelaar, Ben...