Viering 117e verjaardag 7 februari 2020
Home » Clubnieuws » Viering 117e verjaardag 7 februari 2020

Afgelopen vrijdag werd onze club 117 jaar oud. En zoals elk jaar hebben we daar ook deze keer feestelijk bij stilgestaan. Deze keer was de sfeervolle en geel-zwart aangeklede Brasserie De Witte, hartje stad op De Parade, de locatie van het feest. Jong en oud, jubilarissen, ‘03-ers met aanhang en een paar onverwachte gasten zorgden voor een gezellige en geslaagde avond.

Na het openingswoord van voorzitter Chrit Curvers werd het geel-zwarte gezelschap verrast met een bezoek van het vastelaovendgezelschap van De Wien, aangevoerd door Prins Ralph I en zijn adjudanten Marcel en Daniël, alle drie goede bekenden van de club. Met muziek, zang en een prinselijke toespraak werd de sfeer nog wat verder verhoogd.

Wat later op de avond vond de traditionele huldiging van de jubilarissen plaats. Deze keer werden Rob Christis en Remko Custers, beiden 25 jaar lid, toegesproken en in het zonnetje gezet. Na de gebruikelijke lovende woorden en cadeautjes (en de al even traditionele steken onder water) konden zij beginnen aan hun tweede kwarteeuw als ’03-er.

Het gezellige café-gedeelte van De Witte was inmiddels zo volgelopen dat de deur af en toe open moest voor wat frisse lucht. Ook het koude bier zorgde er gelukkig voor dat het feestgezelschap niet al te verhit raakte, zodat er daarna weer warme snacks en hapjes geserveerd konden worden. Uiteindelijk bleef de teller steken op een kleine 100 gasten, een prachtig aantal. En zo hoort dat ook bij de oudste voetbalclub van Venlo.

Een ding staat vast, ook in 2021 zal ’03 weer zijn verjaardag vieren, op 7 februari. Noteer die datum in je agenda en zorg dat je er bij bent. Tot volgend jaar