Uitnodiging VVV'03 - 115 Jaar!

Beste ’03-ers,

Zoals bekend staan we er als VVV’03 elk jaar bij stil dat we op 7 februari 1903 zijn opgericht, als eerste voetbalclub van Venlo en verre omstreken. Ook dit jaar doen we dat natuurlijk weer. Op woensdag 7 februari a.s. bestaat onze mooie club al weer 115 jaar. De tijd vliegt!

We willen dit dan ook weer graag vieren, met alle ’03-ers en met iedereen die onze club een warm hart toedraagt. Ook dit jaar gaan we er weer een gezellige en sfeervolle clubavond van maken. Voor iedereen met een geel-zwart hart.  Met jubilarissen, in een gezellige, sfeervolle omgeving, met een hapje en een drankje.

De verjaardagsbijeenkomst zal ook dit jaar weer plaatsvinden in De Preuverie, aan de Alde Mert (ingang naast Restaurant De Alde Mert). En traditiegetrouw zal er weer worden gezorgd voor een ouderwets lekker bord boeremoos.

Het programma ziet er als volgt uit;

  • 19.30  - 20.00 uur       ontvangst
  • 20.15 uur                    opening door de voorzitter
  • 21.00 uur                    boeremoos, aansluitend huldiging jubilarissen

Er zal natuurlijk volop gelegenheid zijn om lekker bij te kletsen met elkaar en al die sterke verhalen van vroeger weer eens van stal te halen. Dat maakt het clubgevoel alleen maar sterker!

Hopelijk tot woensdag 7 februari a.s.!

Namens het bestuur van VVV’03