DSV hoofdsponsor VVV'03

VVV'03 heeft DSV bereid gevonden om zich de komende 3 seizoenen te verbinden als hoofdsponsor. DSV is hiermee tevens shirtsponsor van ons eerste team. Onder toeziend oog van Luke van Veggel (aanvoerder 1e elftal) en Goran Stoijlkovic (trainer selectie VVV'03), tekenen Kevin Keunen (voorzitter VVV'03) en Rob Heger (directeur operatie DSV) de overeenkomst tussen beide partijen. DSV is een wereldwijde leverancier van logistieke oplossingen. We hebben kantoren in meer dan 80 landen en een internationaal netwerk van partners en agenten. Onze organisatie is opgedeeld in drie divisies:DSV Road
DSV Road is een van de drie toonaangevende logistieke dienstverleners in Europa. Meer dan 20.000 trucks staan klaar om uw goederen door heel Europa te vervoeren op een snelle, efficiënte, flexibele en milieuvriendelijke manier.

DSV Air & Sea
DSV Air & Sea biedt oplossingen voor zee- en luchtvracht voor de meest veeleisende logistieke uitdagingen vanuit en naar alle delen van de wereld. Onze medewerkers verwerken meer dan 1.300.000 TEU aan zeevracht en 600.000 ton luchtvracht per jaar.

DSV Solutions
Bij DSV Solutions werken we samen met onze klanten aan het ontwikkelen van logistieke oplossingen die de operationele efficiëntie verhogen en kosten verlagen. We beschikken over ruim 300 magazijnen met een totaaloppervlak van 4.700.000 m2.

DSV sponsor 2017