Bergfeest 2017

Zaterdag 10 juni was de jaarlijkse afsluiting van het voetbalseizoen bij VVV’03. Deze dag was dan ook het traditionele Bergfeest. In de middag ging de jongste jeugd starten met spellen en een springbaan. Vanwege het mooie weer konden waterspellen ook niet achterblijven. De grote jeugd, gemixt met de senioren dames en heren hebben onderling een balletje getrapt. Ook was er nog een team die het gezellig vond om vaders/moeders tegen de kids te spelen en speelde de veteranen hun laatste wedstrijd van het seizoen thuis.

Na al het voetbal en spellengeweld was het tijd voor de huldigingen.

Eerst de jongste jeugd, de E1 was voorjaarskampioen. Aansluitend de C1 en de C3, ook zij werden kampioen. Onze jongste kregen een mooie herinnering en de grotere jeugd hebben een bon gekregen om er samen een leuk feestje van te maken.

Na de huldiging van de jeugd waren de dames aan de beurt. Zij waren in hun categorie de beste. Dit hebben zij al een aantal maal gevierd, de gebruikelijke huldiging op het bergfeest was de afsluiter van de feestjes. Op naar de 5e klasse, succes volgend seizoen dames!! Feestjes even voorbij, het was tijd om afscheid te nemen van onze trainers, John, Harold en Henk bedankt voor de afgelopen jaren. John gaat zijn carrière vervolgen bij VOS en Henk gaat FCV versterken. Harold gaat zijn voetbaltalent bij de veteranen laten zien.

En dan waar iedereen op zit te wachten, wie is er ‘03’er van het jaar. Dit jaar de eer aan Rob Krawczyk. Al 7 jaar de materiaal man van het 1e elftal, altijd aanwezig, bij elke wedstrijd, training maar ook bij zijn zoon Robin. Samen met zijn vrouw Bianca al meer dan 10 jaar betrokken bij de club. Rob gefeliciteerd met de erkenning voor het vele werk wat jij voor het 1e hebt gedaan.

Tussendoor heeft Slagerij Hamans ervoor gezorgd dat we een heerlijke barbecue hadden, super geregeld, wat een service enwat een toppers.

Na al deze officiële momenten tijd voor een feestje, dat is gelukt, tot in de late uurtjes Voor meer foto's - klik hier