AJAX WINT HAFKAMP TOP F/U9 TOERNOOI 2017 IN VENLO

De alweer 7e editie van het Hafkamp Top F toernooi van VVV’03 in Venlo was wederom een uitstekend geslaagde editie. De ongeveer 500 bezoekers die deze 7- en 8 jarige voetballers kwamen bewonderen op het sportpark van VVV’03 kregen leuke wedstrijden te zien. Bij vlagen leuke combinatie afgewisseld met individuele klasse waarbij er, bij alle teams een hoge score op sportiviteit te bespeuren was.

De finale die dit jaar tussen Ajax en KAA Gent ging, was een ware thriller. KAA Gent kwam in de 2 minuut op een 0-1 voorsprong en het duurde tot 5 minuten voor tijd, eer de gelijkmaker werd gescoord. Aangemoedigd door een erg enthousiast publiek, wist Ajax nog 2x meer te scoren en met een 3-1 eindstand gaat de Hafkamp cup (met de grote oren) voor de eerste keer mee naar Amsterdam!

De strijd om de 3de plaats werd gewonnen door Roda JC, ze wisten Sparta Rotterdam te verslaan.

De eindstand:

1

Ajax Amsterdam

2

KAA Gent

3

Roda JC

4

Sparta Rotterdam

5

Union Berlin

6

PSV Eindhoven

7

Vitesse Arnhem

8

KRC Genk

9

Willem II – Tilburg

10

KV Mechelen

11

VVV-Venlo

12

VVV’03

Fair Play Cup:

Roda JC

Keeper:

Oda Teixcira (Sparta)

Jeu Sprengers Award:

Amir Bouhamdi (Roda JC)Dank aan iedereen die dit toernooi mee mogelijk heeft gemaakt. Voor vragen kunt u contact opnemen met Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Voor foto’s zie bijgaande link:
https://www.dropbox.com/sh/l0yve2jzrz0e4yk/AADRkL9Y7_Yisulg0LcuGqb6a?dl=0