F en E voetbalkamp

Beter dan dit kun je het niet hebben, fantastische weersvoorspellingen voor het voetbalkamp voor onze F en E jeugd. Onder een strakblauwe lucht en een heerlijk zonnetje stonden zaterdag om 12.00 uur 35 kids klaar op sportpark Herungerberg voor 24 uur voetbal- en speelplezier.

Er werd gestart met een mixtoernooi dat af en toe onderbroken moest worden voor wat afkoeling in de zwembadjes. Ook stonden er een stormbaan en een springkussen klaar om alle restjes energie eruit te rennen en jumpen. Om 17.30 stonden de frietjes klaar, die zijn gesponsord door Friture de Prins van de Stalbergweg. Bedankt daarvoor!

Toen was het tijd voor de hoofdact van die avond: een heuse reptielenshow. Slangen, wandelende takken, een schildpad en leguanen gingen van hand tot hand, in de nek! en werden geaaid.

Daarna werd het toernooitje afgespeeld en FC Barcelona heeft gewonnen. Zij kregen een mooie waterspuiter kado. Het kienen hebben we maar overgeslagen, daar was het véél te warm voor en een gevecht met waterspistolen is dan natuurlijk veel leuker!

Rond middernacht lag iedereen uitgeput op zijn luchtbedje en al snel was iedereen in diepe slaap. 's Morgens was het weer helaas wat minder. Maar dat mocht de pret niet drukken. Er werd in de stromende regen een wedstrijd gespeeld tegen de leiders en uiteraard hebben de kids gewonnen.

De ouders werden vanaf 10.30 uur verwelkomd met koffie en cake. De vaders waren in strijdtenue voor de stormbanenrace. Die konden we helaas niet door laten gaan vanwege de plensbuien. Jammer, daar hadden we ons op verheugd. Bewaar deze spirit voor volgend jaar!

Iedereen heel erg bedankt, het was echt super geslaagd. We hopen dat volgend jaar weer alle F en E teams een nachtje blijven slapen.

Speciale dank aan alle leiders en de activiteitencommissie!