Aanmelden en overschrijven, hoe werkt het?

De tijd van overschrijven komt er weer aan.

Hieronder de “regels” hoe het werkt:

·         De speler download het aanmeldformulier van onze website en print deze uit.

·         De speler vult het formulier volledig in. Op het formulier meld de speler de voorgaande vereniging

·         De speler meld zich af bij de voorgaande vereniging.

·         De speler draagt er zorg voor dat het formulier bij Joyce Vervoort wordt afgegeven (Harry Meijerstraat 6 in Venlo, graag in een gesloten envelop).

De vereniging zal de aanmelding verwerken, indien bestuur en leiding  akkoord zijn zal de aanmelding worden ingevoerd en worden verwerkt kunnen worden door de KNVB.  Aanmelden met overschrijven dient VOOR 15 juni te zijn verwerkt bij de KNVB. Aanleveren voor 10 juni is dan ook gewenst.

Aanleveren na 15 juni kan er voor zorgen dat er niet direct vanaf de aanvang van het seizoen kan worden gestart met het uitkomen voor wedstrijden voor VVV’03. Aanmelden met overschrijven voor spelers welke in seizoen 2016-17 in de A categorie hebben gespeeld is de regel dat alles verwerkt dient te zijn VOOR 15 juni. Vanaf 15 juni is het voor spelers uit de A categorie (seizoen 16-17) niet meer mogelijk om over te schrijven.

Voor vragen kun je mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Wil je overschrijven naar een andere vereniging moet jij je eerst afmelden bij VVV’03. Dit doe je door een mail te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Na controle bij de ledenadministratie en trainer zal er een overschrijving kunnen plaatsvinden.

Onderstaande zaken kunnen een overschrijving vertragen:

·         Je hebt een achterstand bij de contributie

·         Je hebt afgelopen seizoen een gele of rode kaart ontvangen. Deze dient dan eerst te worden voldaan. Kosten gele kaart zijn 15 euro, kosten rode kaart 25 euro (senioren)

·         Je hebt kleding (materialen) in gebruik van VVV’03. Deze dienen eerst te worden ingeleverd.

Als bovenstaande correct is afgehandeld kan de overschrijving (afmelding bij VVV’03)  plaatsvinden

Indien er geen afmelding wordt ontvangen zal er GEEN overschrijving kunnen plaatsvinden. Nu alles digitaal gaat is dit zonder een afmelding fraudegevoelig en zullen we geen akkoord geven zonder een schriftelijke afmelding.

Indien je afgelopen seizoen in de A categorie hebt gespeeld (selectie, A1 enkele B1 spelers) dien jij je dan ook VOOR 10 juni af te melden  bij VVV’03 zodat wij alle bovenstaande punten kunnen controleren en eventueel akkoord kunnen geven. Ontvangen wij afmeldingen te laat zal er geen overschrijving kunnen plaatsvinden.

Klik hier voor het actuele aanmeldingsformulier