VenloStormt zoekt de hulp

Beste leden, 

Zie onderstaand verzoek van Venlostromt: wellicht een leuke activiteit om de teamkas te spekken!

Op 10 en 11 juni staat de vierde editie van VenloStormt gepland. Om het evenement mogelijk te maken zijn ook dit jaar weer meer dan 500 vrijwilligers nodig om alles goed te laten verlopen. Om deze grote groep vrijwilligers te mobiliseren zoeken we de samenwerking met uw vereniging. Maar dat u hoeft uw vereniging natuurlijk niet voor niets te doen. Iedere vrijwilliger van uw vereniging, verdient met zijn of haar inzet ook een bijdrage voor de clubkas van uw vereniging. De financiële tegemoetkoming voor de inzet van uw vrijwilligers tijdens VenloStormt is afhankelijk van het aantal vrijwilligers dat uw vereniging werft.

In de bijlage treft u een flyer aan met wat meer informatie en de vergoedingen. Enkele spelregels zijn terug te vinden op onze website via de volgende link: http://www.venlostormt.nl/grrrr/vrijwilligers/verenigingen

Vrijwilligerswerkzaamheden?

De werkzaamheden tijdens VenloStormt op zondag 11 juni zijn zeer divers van aard. Momenteel zijn we nog op zoek naar vrijwilligers die ons kunnen helpen in de volgende teams:

-          Twee cateringteams (ochtendploeg) elk bestaande uit 10 personen. Zij voorzien de andere vrijwilligers van een versnapering en drankje.

-          Één cateringteam (middagploeg) bestaande uit 10 personen. Zij voorzien de andere vrijwilligers van een versnapering en drankje.

-          Twintig hindernisteams bestaande uit elk 5 personen. Zij coachen / helpen de mensen over de hindernis en houden toezicht op de hindernis.

-          Tien teams voor algemeen, ondersteunende inzet elk bestaande uit 5 personen. Zij worden flexibel ingezet op diverse plekken.  

-          Vier bonnenverkoopteams bestaande uit elk 5 personen. Zij worden ingezet bij de verkoop van bonnen.  

-          Één schminkteam bestaande uit 5 personen voor het schminken van kinderen in het SpeelStorm gebied.

Voorafgaand en na afloop van het evenement kunnen we altijd alle hulp gebruiken van mensen bij het opbouwen en afbreken van het parcours, het evenemententerrein en andere voorbereidende werkzaamheden. Per opbouwdag zijn er ongeveer 100 vrijwilligers actief om alles gereed te krijgen. Ook hier kunnen we de hulp van uw vereniging bij gebruiken. De opbouwdagen zijn 7, 8, 9 en 10 juni. De afbouwdagen zijn 12, 13 en 14 juni. Hiervoor staat dezelfde vergoeding.

Interesse?

Mocht u vereniging mogelijkheden zien om ons te helpen en een team van minimaal 5 vrijwilligers te werven. Laat het ons dan even weten, dan gaan we graag verder met u in gesprek om u te helpen met het verspreiden van de boodschap in uw organisatie. Bij interesse kunt u reageren op deze mail of antwoorde naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Alvast dank voor uw medewerking.

Met vriendelijke Grrrr…

Dennis Meens
VenloStormt - voorzitter
M 06-28213577
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
www.venlostormt.nl