VVV'03 club van de week bij VVV-Venlo

Op vrijdag 31 maart is VVV'03 partnerclub van de week. Betekend dat er 11 spelers van de F/E mogen meelopen als Playersescort bij NAC (Koelkids lopen met VVV-Venlo mee). Tevens zijn er 5 spelers van de D die in de rust mogen gaan meestrijden voor de penaltybokaal. Het zou toch mooi zijn als we de jeugd samen gaan aanmoedigen.

Als PartnerClub van VVV-Venlo kunnen onze leden kaarten kopen voor elke thuiswedstrijd van VVV-Venlo. Voor slechts € 5, - zit men onoverdekt en voor maar € 7, - heeft men een overdekte zitplaats. Deze aanbieding geldt voor het gehele seizoen.

Steun (club)

Met de aankoop van deze tickets steun je ook nog eens onze club. Van deze tickets gaat er namelijk € 2, - terug naar de club. Hoe vaker onze leden gaan kijken, hoe meer geld wij als club ontvangen. Win-winsituatie dus.

Samengevat:

Kaarten (minimale bestelling 5 kaarten) kunnen tot 12.00 uur op de wedstrijddag besteld worden via e-mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  met vermelding van:

- Clubnaam;

- Team;

- Welke thuiswedstrijd/datum;

- Aantal kaarten / tribune;

- De namen van de personen waarvoor de kaarten bedoeld zijn.Betalen kan bij het afhalen van de tickets. Op dat je mailt, zet dan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. in de CC zodat er een afrekening gemaakt worden. VVV'03 moet zelf een factuur sturen, vervolgens zal het geld teruggestort worden naar de vereniging.