Medische commissie VVV'03

Beste ‘03ers,

Na de bespreking over de toekomst van VVV’03 15 december in de Maagdenberg is er een voorstel geopperd om een medische commissie te starten.

Wat houdt deze medische commissie nu precies in?

In de wandelgangen horen wij bij ’03 vaker berichten over blessures of kwaaltjes waar men mee rondloopt maar niet naar laat kijken. Hoe gemakkelijk zou het zijn als je hiervoor bij onze club zelf terecht kan om advies in te winnen en behandeld te worden?

Wie gaat dit dan verzorgen?

- Juul de Koning, chiropractor en eigenaar van Chiropractie de Koning aan de Witherenstraat in Blerick-Centrum

- Sanne van der Wal, werkzaam als fysiotherapeute bij Fysiotherapie Jansen – Stammen te Belfeld & Reuver

- Maikel Vervoort, verzorger van VVV’03 1 en sportmasseur & sportbandageren i.o.

Waar en wanneer vindt dit plaats?

Elke vrijdagavond (m.u.v. 24-2 i.v.m. de vastelaovend) vanaf 19.00 tot 20.00 zal in kleedlokaal 1 op d’n Berg Juul of Sanne aanwezig zijn voor verzorging van de spelers. Mocht je een blessure hebben en je hier eens naar willen laten kijken door een van de therapeuten, mogen jullie (trainers) contact opnemen met een van de volgende nummers 06-10150872 of 06-30283427. Dan kunnen zij een planning maken voor die avond zodat niemand te lang moet wachten voordat ze aan de beurt zijn.

Wij hopen iedereen hiermee voldoende op de hoogte te hebben gebracht, bij verdere vragen graag contact opnemen met bovengenoemde telefoonnummers.

Met vriendelijke groet,
Medische Commissie VVV’03