Verslag 114e verjaardag VVV'03

Het is inmiddels een mooie traditie geworden dat we de verjaardag van onze club VVV’03 elk jaar op 7 februari vieren. Ook dit jaar waren we weer te gast bij de familie v.d. Hombergh van Eetcafé de Alde Mert waar de gasten vanaf 19.30 in een feestelijk geel-zwart versierde Preuverie werden ontvangen. De club is al weer 114 jaar oud maar gelukkig nog steeds springlevend.

Behalve de verjaardag staat deze avond ook in het teken van het huldigen van de jubilarissen. Dit jaar helaas geen jubilarissen, maar gelukkig waren er toch veel VVV-ers op deze dinsdag aanwezig om samen de verjaardag van hun club te vieren.

Na een kort welkomstwoord begon de avond met het traditionele ‘Boeremoos met Wors’ eten. Hoewel de meesten aanwezigen elkaar regelmatig op d’n Berg treffen is het altijd weer mooi om te zien hoeveel we elkaar nog steeds te vertellen hebben. Hopelijk kunnen we dit nog lang met z’n allen blijven doen.

Het was weer een gezellige avond. Volgend jaar een lustrum:  115 jaar VVV’03. Ook dit vieren we weer op 7 februari.

Speciale dank een de sponsoren op deze avond:  Boeremoos aangeboden door familie v.d. Hombergh en de welkomstdrankjes aangeboden door onze oud-voorzitter Jos van Kleef.