Verslag voetbalquiz 2017

VVV’03 Voetbalquiz 2017

Op zaterdag 21 januari jl. vond de vijfde editie plaats van de jaarlijkse voetbalquiz van VVV’03. Het eerste lustrum is dus een feit!  De gebroeders Spanbroek hadden dan ook extra hun best gedaan bij het opstellen van de vele voetbalvragen en foto’s die de quiz- en voetballiefhebbers voor hun neus kregen.

Waar moeten we dan aan denken? Vragen over het EK 2016, over het Nederlands elftal, over de eredivisie en buitenlandse competities. Vragen over vroeger, maar ook over uitslagen van de avond ervoor. Vragen over Johan Cruijff, maar ook over trainers uit de Jupiler League. Je moet dus heel wat van voetbal weten om te kunnen winnen. En op de juiste antwoorden komen natuurlijk. Want hoe heten ze ook al weer, die 20 keepers op de foto? En die 20 internationals van Oranje die allemaal Jan heten, of Jansen.

De winnaars van vorig jaar (Dennis & Harold) konden hun titel helaas niet verdedigen. Maar de andere teams deden er alles aan om de overwinning binnen te slepen. Maar net als in het voetbal zelf kan er maar de beste zijn. En deze keer waren dat de teamleden van George Best: (Bernie Coenders, Hans Hazenberg & Fred Jacobs). Het was voor hen de tweede keer dat ze de quiz winnend afsloten.  Een prestatie om trots op te zijn. Proficiat mannen!