In memoriam: Sef Duys

Ons bereikte het trieste bericht dat afgelopen zaterdag Sef Duys is overleden.

Sef was al ruim 35 jaar lid van VVV’03. De laatste tijd sukkelde hij met zijn gezondheid en zagen we hem niet meer zo vaak op de club. Dat was vroeger wel anders, Sef en zijn vrouw Mia waren kind aan huis op de Herungerberg. Hun zoon Twan voetbalde er, en ook zijn dochters, later met aanhang, liepen er rond. De familie Duys hoorde bij ‘03. Sef zelf was een onvermoeibare vrijwilliger.

Door de week was hij druk bezig op het complex, zodat er in het weekend gevoetbald kon worden. En op zondag stond hij aan de poort, als het eerste elftal thuis speelde. Natuurlijk keek hij ook graag naar het voetballen zelf, samen met Mia. Naar het eerste elftal, maar ook naar de lagere teams waarin familieleden speelde. Hij is altijd een supporter gebleven. Zo was hij erg blij en trots toen ons eerste elftal zijn laatste titel veroverde. Hij was en bleef betrokken bij VVV’03. Sef is 79 jaar oud geworden. 

We wensen Mia en de hele familie Duys veel sterkte toe in deze tijd. En we zullen Sef gaan missen bij VVV’03. 

De crematieplechtigheid wordt gehouden odonderdag 22 december, om 11.00 uur in de aula van crematorium Venlo, Grote Blerickse Bergenweg 30 te Venlo-Blerick.

Samenkomst in de ontvangkamer van het crematorium, waar gelegenheid is tot schriftelijk condoleren.