Goran Stojiljkovic nieuwe trainer VVV'03

Onlangs werd duidelijk dat na een aantal succesvolle jaren bij VVV'03 het trainersduo John Buksak en Harold Derix afscheid nemen. In het kielzog daarvan zal ook Henk Lammen als trainer van het tweede team van VVV'03 dit seizoen voor het laatst voor de groep staan. John Buksak en Harold Derix hebben de selectie op een moeilijk moment onder hun hoede genomen en gezamenlijk hebben ze promotie naar de vierde klasse kunnen bewerkstelligen. Namens de vereniging willen we hen ook via deze weg bedanken voor alles en wensen hen veel succes in hun verdere carriere.

Vanaf het moment dat bekend is geworden van het naderde afscheid hebben we als bestuur niet stil gezeten en zijn we op zoek gegaan naar een goede vervanger. We denken dat we met het aanstellen van Goran Stojiljkovic hierin zeer zeker zijn geslaagd. We zijn dan ook zeer verheugd dat hij op ons aanbod is ingegaan.

Goran is geen onbekende binnen VVV'03 en hij heeft met zijn toewijding, enthousiasme en resultaten laten zien dat hij het in zich heeft om een goede club trainer te worden.

Foto: sportinvenlo.nl
Lees hier het artikel via sportinvenlo