Vacature: PR & Communicatie Functionaris

Als PR & Communicatie Functionaris biedt VVV’03  je een mooie kans om jouw skills, ideeën, pro-activiteit en creativiteit in te zetten voor en binnen de oudste voetbalvereniging van Venlo en omstreken.

Samen met andere vrijwilligers van VVV’03 bespreek je de opzet van de PR & communicatie van VVV’03. Jij bent echter de kartrekker en inspirator om te komen tot een duurzaam en integraal PR & Communicatiebeleid. Je vormt een nieuwe actieve commissie die taken en verantwoordelijkheden goed vast legt zodat we duurzaam tot een goed functionerende commissie komen. In de beginfase kun je daarvoor ook terugvallen voor begeleiding op een professioneel Marketing & Communicatie bureau.

Jouw werkzaamheden bestaan uit het verzorgen van de pr/communicatie van VVV’03 via:

  • social media
  • website
  • media-uitingen zoals bijv. flyer, folders, banners
  • andere uitingen rondom activiteiten, evenementen en wedstrijden

Tevens vervul je een rol in het vertegenwoordigen van VVV’03 (zowel naar intern als extern) en ben je het eerste aanspreekpunt rondom de invulling van nieuwe manieren en methoden op dit gebied.

Heeft dit jouw interesse gewekt, benader dan een van onze bestuursleden of stuur een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.