Mini Voetbal bij VVV'03

Sinds enkele jaren is het ook bij VVV'03 mogelijk om de allerkleinsten kennis te laten maken met het voetbalspelletje.

Mini voetbal stelt kinderen in de leeftijd van 4 tot 6 in staat lid te worden van VVV'03  en eerder te beginnen met het voetballen. Dit leren voetballen bij het mini voetbal gaat op een manier waarbij plezier en positieve coaching centraal staan. Door kinderen vroeg te laten beginnen met sporten, wordt er een positieve bijdrage geleverd aan hun fysieke en mentale ontwikkeling.

Training!
Er zal eenmaal per week op zaterdagmorgen worden getraind. Tijdens deze trainingen leren de kinderen op een leuke manier hoe ze met de bal en andere kinderen om moeten gaan. Wij als trainers willen de kinderen natuurlijk beter leren voetballen, maar voor ons staat het plezier van de kinderen centraal!

Voor wie is het mini voetbal bedoeld?
Het mini voetbal is bedoeld voor jongens en meisjes van vier, vijf of zes jaar. Kinderen die ouder zijn dan zes kunnen direct instromen bij de F-pupillen.

Proberen en aanmelden
Bij VVV'03 streven we ernaar het mini voetbal zo laagdrempelig mogelijk te houden. Gedurende het seizoen is het ook mogelijk om het mini voetbal te proberen. Het is altijd een optie om halverwege het seizoen een keertje mee te komen doen op een training.

Om uw kind aan te melden voor mini-f voetbal dient u het online aanmeldingsformulier zo volledig mogelijk in te vullen. Hierbij geeft u ook aan welke zaterdag u voor het eerst wenst langs te komen met uw zoon. Op deze manier zijn de trainers op zaterdag goed voorbereid voor uw kind en kunnen we een eventuele definitieve aanmelding makkelijk opvolgen.

Tot een definitieve aanmelding wordt doorgaans in overleg met de trainers overgegaan na 2 a 3 trainingen waarbij duidelijk is dat het kind het naar zijn zin heeft.

Hebt u aanvullende informatie nodig? De contactpersonen zijn altijd mobiel of met de mail bereikbaar.

Wat zijn de kosten bij definitieve aanmelding?
De kosten voor een jaar lang voetballen bedragen 60 euro. Na aanmelding zal er vanuit VVV'03 contact met u opgenomen worden over hoe dit bedrag betaald moet worden.

Contactpersonen/coördinatoren Mini F:                            
Joep Peters
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 
06 49665975

Kevin Keunen
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 
06 19616330

Meld uw zoontje / dochtertje nu online aan